Política de Privacitat

Aquesta Política de Privacitat permet a Laboratori 8-85 a acollir-se a la llei conforme al previst en l’article 5 de la LOPD i el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), per la qual cosa s’informa a l’USUARI del següent:

 

El present document de Política de Privadesa estableix els termes en què LABORATORI 8-85 usa i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris al moment d’utilitzar el seu lloc web. Aquest lloc està compromès amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només s’empra d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això aquesta Política de Privadesa pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que li recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d’acord amb aquests canvis.

RESPONSABILITAT DE LA INFORMACIÓ RECOLLIDA

LABORATORI 8-85, amb domicili social en carrer Passeig Joan Carles I, 12, 08320 El Masnou, Barcelona, és, d’ara endavant, la Responsable de les dades personals subministrades conforme a l’indicat en aquesta Política de Provacitat.

El nostre lloc web podrà recollir informació personal per exemple: Nom, informació de contacte com la seva adreça de correu electrònic i informació demogràfica, telèfon i domicili. Així mateix quan sigui necessari podrà ser requerida informació específica per fer un esdeveniment.

ÚS DE LA INFORMACIÓ RECOLLIDA

Aquest lloc web empra la informació amb la finalitat de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre de persones participants a Enlaira’t . És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb amb informació que considerem rellevant per a vostè o que pugui brindar algun benefici, aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats a qualsevol moment. Aquest lloc està altament compromès per complir amb mantenir la seva informació segura. Usem proveïdors actualitzats amb la llei de protecció de dades i adaptats al RGPD per assegurar-nos que no existeixi cap accés no autoritzat.

ÚS DE LA INFORMACIÓ PERSONAL

L’entitat Responsable, així com qualsevol representant de LABORATORI 8-85, pot transferir les dades personals en la seva possessió a tercers subcontractats o relacionats amb la prestació de serveis.

Vostè té el dret a accedir a les dades personals que posseeixi el Responsable d’aquest lloc web i als detalls del tractament dels mateixos, així com a rectificar-los en cas de ser inexactes o incomplets. A qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web sempre que sigui notificat per qualsevol de les via de contacte disponibles. En cas de la Newsletter vostè pot fer-ho marcant l’opció de no rebre el nostre butlletí o publicitat. Vostè pot cancel·lar la seva subscripció a qualsevol moment. Amb la inscripció a les jornades enlaira’t es cedeixen els drets d’imatge a Laboratori 8.85 per les fotografies i/o grabacions audiovisuals realitzades durant l’esdeveniment.

DONAR-SE DE BAIXA I NO REBRE MÉS INFORMACIÓ

De conformitat amb el que es disposa en la Llei 34/20023, d’11 de juny de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic i en el compliment del Dret Fonamental a la Protecció de Dades Personals, vostè pot oposar-se a l’ús de la seva informació per a finalitats publicitàries, recerques de mercat o desenvolupament d’enquestes de satisfacció a qualsevol moment, així com revocar el seu consentiment a qualsevol moment i reclamar el seu dret a l’oblit (sense efecte retroactiu). Per a aquesta sol·licitud ha de posar-se en contacte amb:

info@laboratori885.com

Aquesta política ha estat actualitzada a la data de 23/05/2018